Peninsula_fb_no.jpg

ZOMBIE-maraton!

Vi feirer premierefilmen PENINSULA ved å vise reprise av forgjengeren TRAIN TO BUSAN i forkant av premierefilmen 7. august.

PENINSULA finner sted fire år etter zombieutbruddet i TRAIN TO BUSAN. Den Koreanske halvøya er ødelagt og Jung-seok, en soldat som lyktes å flykte ut av landet, får et hemmelig oppdrag om å returnere. Når han og hans team uventet møter overlevende, begynner den aller siste kampen om å flykte fra den forlatte halvøya igjen…

17:50 TRAIN TO BUSAN kr. 50,- per billett
20:30 PENINSULA kr. 140,- per billett
Aldersgrense 15 år.

Billettsalget starter mandag 3. august.
Følg gjerne med på vårt Facebook arrangement for å bli oppdatert.


TRAIN TO BUSAN ble omtalt som "Årets store zombie-sensasjon!" i 2016, og fikk strålende kritikker fra flere kritikere i Norge.

"Her er det bare å ty til klisjeene. Så derfor: Skal du se en zombiefilm i år, skal du se denne. "Train to Busan" greier på bemerkelsesverdig vis å forene passe doser zombiegørr, humor, poesi, humanisme og en enkel, men velplassert samfunnskritikk. Pakket med energi og action er filmen også intenst spennende og uforutsigbar, selv om store deler foregår på et tog. Eller nettopp derfor, gitt togets klaustrofobiske potensial. BT ( terningkast 5)

Hjertelig velkommen til Bergen Kino - magiske øyeblikk som løfter deg ut av hverdagen!

Det er trygt å dra på kino!
Les mer om hvilke tiltak vi gjør for å skape et sikkert miljø for både gjester og ansatte her: https://bit.ly/2Ym5XM1

Dette webområdet bruker cookies. Ved å fortsette å bruke webområdet samtykker du i vår bruk av cookies. Les mer her