Prinsesse Mononoke

Prinsesse Mononoke

  • Premiere: 16. juni
  • Animasjon / Eventyr
  • 9 år
  • 2 t. 15 min.

Et visuelt fyrverkeri!

Henter stemmer...

Publikum mener:

Antall stemmer:
Regi: Hayao Miyazaki
Originalspråk: japansk
Nasjonalitet: Japan
Produksjonsår: 1997
Aldersgrense: 9 år
Begrunnelse: Skremmende skikkelser og partier med faretruende situasjoner og voldsinnslag gjør at denne animasjonsfilmen får 9-årsgrense.

Studio Ghiblis PRINSESSE MONONOKE er 20 år i år - og endelig kommer den på kino i Norge. Bli med på et spennende eventyr som tar pusten fra deg - et visuelt fyrverkeri av fantastiske figurer og storslåtte scener. PRINSESSE MONONOKE forteller om skogens guder anført av en mystisk monsterprinsesse og deres kamp mot et gruvesamfunn.

PRINSESSE MONONOKE er filmen som i 1997 satte Studio Ghibli og regissør Hayao Miyazaki på det internasjonale filmkartet - og med sitt fokus på hvordan menneskehetens utvikling truer med å ødelegge jordas økosystem er den mer aktuell enn noen gang. Filmen har en mørk og dyster stemning og passer derfor ikke for de yngste. New York Post omtalte filmen som "animasjonsfilmens svar på Star Wars" da filmen hadde premiere i USA.

Medvirkende: Yuriko Ishida, Yoji Matsuda, Yuko Tanaka, Akihiro Miwa, Hisaya Morishige, Hitsuko Mori, Tsunehiko Kamijyo, Akihiro Miwa, Masahiko Nishimura, Kaoru Kobayashi

Dette webområdet bruker cookies. Ved å fortsette å bruke webområdet samtykker du i vår bruk av cookies. Les mer her