Gledelig jul

Gledelig jul

  • Premiere: 6. november
  • Komedie
  • Tillatt for alle
  • 1 t. 30 min.
 Otto Jespersen
Otto Jespersen
 Nils Jørgen Kaalstad
Nils Jørgen Kaalstad
 Iben Akerlie
Iben Akerlie
 Ellen Dorrit Petersen
Ellen Dorrit Petersen
 Ingar Helge Gimle
Ingar Helge Gimle
 Linn Skåber
Linn Skåber
Henter stemmer...

Publikum mener:

Antall stemmer:
Originaltittel: Gledelig jul
Regi: Henrik Martin Dahlsbakken
Originalspråk: norsk
Nasjonalitet: Norge
Produksjonsår: 2020
Aldersgrense: Tillatt for alle
Begrunnelse: Denne filmen inneholder ingen scener som antas å virke skadelig på barn, og den blir derfor tillatt for alle.

Årets store julekomedie med Anne Marit Jacobsen og Otto Jespersen i spissen for et norsk stjernelag av kjente og kjære skuespillere.

Annemor og Frank gleder seg over at barn og barnebarn skal feire jul hjemme på gården for første gang på ti år, men det går ikke helt etter planen. Datteren Tessa har byttet ut samboeren Emma med en svensk fitness-trener, mens sønnen Samuel er på randen av en skilsmisse på grunn av en glutenallergisk hund. Barnebarnet Petter prøver å fri til skolens vakreste jente på hebraisk og naboen Nils er døden nær.

Det må manøvreres mellom små og store katastrofer for å holde familien samlet, men akkurat idet juleroen senker seg kommer en gammel hemmelighet til overflaten. Blir dette familiens siste jul sammen?

Medvirkende: Anne Marit Jacobsen, Otto Jespersen , Nils Jørgen Kaalstad, Iben Akerlie, Ellen Dorrit Petersen, Tarjei Sandvik Moe, Alma Günther, Filip Berg, Marie Blokhus, Ingar Helge Gimle, Linn Skåber, Bjørn Eidsvåg, Hege Schøyen, Mattis Herman Nyquist

Dette webområdet bruker cookies. Ved å fortsette å bruke webområdet samtykker du i vår bruk av cookies. Les mer her