Juleavslutning-nettartikkel-og-facebookbilde.jpg

Juleavslutning?

Planlegger du årets juleavslutning?
Hvorfor ikke arrangere juleavslutningen i egen sal på Bergen Kino! Ta med ansatte og venner på en velfortjent pause i våre kinosaler.

Vi stiller med julemat levert fra Det Gode Selskap AS: 
½ wraps med røket ørret, snøfrisk og salat
½ wraps med kalkunfilet marinert med bokkøl, lime og ingefær, syltet rødløk, salat og rømmedressing.
Camembert fra Ostegården i Fana med chili marmelade
Riskrem med marinerte bær
Liten popcornmeny

Julemenyen tilpasses også til barn, og leveres som porsjonspakke inne i salen.

Ta kontakt med oss på bergenkino@bergenkino.no for spørsmål og bestilling.

Her er noen av julefilmene du kan se frem til!

Gledelig Jul Copyright Nordisk Film Distribusjon 020.jpg

Årets store julekomedie: Gledelig jul

Gledelig jul er en julekomedie med Anne Marit Jacobsen og Otto Jespersen i spissen for et norsk stjernelag av kjente og kjære skuespillere.

Premiere 6. november

1920x1080 (1).jpg

Jul på Kutoppen

Jul på Kutoppen er en morsom julemusikal om tradisjoner, forventninger og familie – og en påminnelse til oss alle om at fjøsnissen bare skal ha én porsjon grøt, og den skal bli servert på julaften. Tillatt for alle.

Premiere 6. november

DVJ_1920x1080.jpg

Dragevokterens Jul

En hjertevarm, morsom og spennende film om å tørre å bli sett for den man er. Om vennskap, offervilje og troen på det utrolige. En julefilm du aldri har sett maken til.

Premiere 13. november

Så over til klassikerne…
Foruten filmene som er på programmet til enhver tid har vi også noen av de gode gamle klassikerne tilgjengelig.

LA-3.jpg

Den ultimate juleklassikeren: Love Actually

Dette har blitt en av de virkelig store juleklassikerne i moderne tid! Historien starter fem uker før jul, og teller ned etter hvert som handlingen skrider fremover. Den forteller flere tilsynelatende separate historier med et kjærlighetstema, men det skal vise seg at de ulike trådene vikler seg inn i hverandre.

Takket være noen virkelig sjarmerende skuespillere og et manus fullt av humor, har denne filmen blitt som en konfekteske der nesten alle bitene smaker like godt.

HOLIDAY-2.jpg

Julens koseligste film: The Holiday

«The Holiday» er en tvers gjennom koselig film om vennskap, kjærlighetssorg og ensomhet.

Cameron Diaz og Kate Winslet er to av et stjernespekket team med Jude Law, Jack Black, Eli Wallach, Ed Burns og Rufus Sewell i "The Holiday".

Amanda fra Los Angeles og Iris fra England har aldri truffet hverandre, men de har et felles problem: menn. Etter å ha fått kontakt med hverandre på internett, bytter de hus med hverandre i to uker.

die-hard.jpg

Juleaction: Die Hard

Dette er actionfilmen som definerte sjangeren i tiåret som fulgte, og gjorde Bruce Willis til superstjerne.

New York-purken John McClane deltar i et juleselskap hos konas arbeidsgiver i skyskraperen Nakatomi Plaza i Los Angeles, og må ta i bruk sine egenskaper når terrorister inntar bygningen under ledelse av Hans Gruber (Alan Rickman).

Det er lov å spørre om dette virkelig ER en julefilm, men faktum er at handlingen er lagt til julen, at kjærlighet og familieverdier lurer i bakgrunnen, og at en av filmens morsomste scener inneholder en død skurk i nissedrakt, påmalt en beskjed fra John McClane: «Now, I have a machine gun. Ho, ho, ho!»

HA-6581_16_1_v1.JPG

Julefavoritten: Home Alone

Hva annet skaper like god julestemning som en film der en liten gutt banker dritten ut av to kriminelle?

«Alene hjemme» gjorde Macauley Culkin til verdensstjerne og har blitt et selvsagt julefilmvalg. Dette er fremdeles en herlig komedie, full av snill action, brutal slapstick-humor og store mengder julekos!

Den handler om gutten som utrolig nok blir gjenglemt når resten av den store familien drar på juleferie til Paris. Så kommer to skurker (Joe Pesci og Daniel Stern) for å rane huset, men Kevin viser seg å være en handlingens gutt!

Enda flere filmer å velge mellom på kinoprogrammet!

Ved siden av dette juleprogrammet har vi selvfølgelig masse god film å velge mellom, som enten allerede går på kino eller kommer på kino.  Du velger film helt av eget ønske!

Om du velger å benytte anledningen til å dele et budskap eller bare vil gjøre ekstra stas på kunder og ansatte, vet vi at en kinoopplevelse blir satt stor pris på av alle som deltar. Ikke glem at du også kan invitere til årets juleavslutning med venner eller familie!

Hele programmet finner du her eller i Bergen Kino-appen.

Dette webområdet bruker cookies. Ved å fortsette å bruke webområdet samtykker du i vår bruk av cookies. Les mer her