The Eight Hundred 守军英勇抵抗振奋全国同胞.jpg

The Eight Hundred

  • Premiere: 11. desember
  • Action / Krigsfilm
  • 15 år
  • 2 t. 29 min.

THE BIGGEST BOX OFFICE HIT OF 2020 !

Originaltittel: Ba Bai
Regi: Hu Guan
Originalspråk: kinesisk
Nasjonalitet: Kina
Produksjonsår: 2020
Aldersgrense: 15 år
Begrunnelse: Store mengder nærgående og blodige skildringer av drap, krigshandlinger og ofre gjør at denne filmen får 15-årsgrense.

THE BIGGEST BOX OFFICE HIT OF 2020 !

The Eight Hundred er basert på en sann i historie som finner sted i Shanghai, Kina 1937. Den Japanske hæren har slått Shanghai i ruiner og igjen står 800 kinesiske soldater som holder fortet i et varehus midt i krigssonen. Dette er historien om Kina’s modigste krigere og heltene i Kompani 88 som står imot overmakten gjennom det ene harde angrepet etter det andre fra den Japanske hæren. 4 dager og 4 netter…

Fra den kritikerroste regissøren av Mr. Six, kommer denne episke og storslagne krigsfilmen. På filmmusikken har han med seg Rupert Gregson Williams, som er med Hans Zimmer’s Remote Control Productions, som er kjent for Aquaman, Wonder Woman, Hacksaw Ridge og Hotel Rwanda, og også Andrew Kawczynski på original musikk kjent fra Dunkirk, Thor Ragnarok, Batman v Superman og Dark Knight Rises.

The Eight Hundred er den filmen som har høyest box office i hele verden i 2020, og er og blir den mest sette filmen i år.

Medvirkende: OU Hao, JIANG Wu, ZHANG Yi, WANG Qianyuan, DU Chun, LI Chen

Dette webområdet bruker cookies. Ved å fortsette å bruke webområdet samtykker du i vår bruk av cookies. Les mer her