_DSC1099 copy.jpg

Årets julefilmer!

Her er julefilmene du kan se frem til denne julen!

Året 2020 byr på hele fem helt nye norske julefavoritter, og fire av dem er for hele familien. Vi får et herlig gjensyn med Klara Ku fra Kutoppen, søte snille Brillebjørn skal feire jul, og Julenissens Datter er tilbake. I tillegg kan vi kose oss med et helt nytt juleeventyr, Dragevokterens jul, hvor en ekte drage har fovillet seg inn i byen Kjedly.

Utenom de nye julefilmene, setter vi også opp visninger av klassike julefavoritter. Du kan glede deg over den ultimate juleklassikeren Love Actually, julens koseligste film The Holiday, juleaction med Die Hard, og sist men ikke minst Home Alone med Kevin McCallister. 

Få julestemning på Bergen Kino - vi tilbyr trygge omgivelser, store opplevelser, magiske øyeblikk, og masse deilig popcorn i hele november og desember.

GledeligJul_kritikker_v2_1920x1080.jpg

Årets store julekomedie: Gledelig jul

Gledelig jul er en julekomedie med Anne Marit Jacobsen og Otto Jespersen i spissen for et norsk stjernelag av kjente og kjære skuespillere.

Annemor og Frank gleder seg over at barn og barnebarn skal feire jul hjemme på gården for første gang på ti år, men det går ikke helt etter planen...

Billetter til Gledelig jul

1920x1080 (1).jpg

Jul på Kutoppen

Jul på Kutoppen er en morsom julemusikal om tradisjoner, forventninger og familie – og en påminnelse til oss alle om at fjøsnissen bare skal ha én porsjon grøt, og den skal bli servert på julaften. Tillatt for alle.

Billetter til Jul på Kutoppen

DVJ_1920x1080.jpg

Dragevokterens Jul

En hjertevarm, morsom og spennende film om å tørre å bli sett for den man er. Om vennskap, offervilje og troen på det utrolige. En julefilm du aldri har sett maken til.

Billetter til Dragevokterens jul

BRILLEBJØRN JUL_DIGIPOS_1920X1080W DATO.jpg

Brillebjørn feirer jul

De minste barnas favorittbjørn er endelig tilbake på kino – og nå skal han feire jul! Ta med barna på et koselig juleeventyr i trygt selskap med snille og gode Brillebjørn.

Billetter til Brillebjørn feirer jul

JD2_Digiposter_1920x1080_20nov (1).jpg

Julenissens Datter 2

En frittstående oppfølger til suksessen fra 2018.
Helt nord på Grønland bor 12 år gamle Lucia sammen med moren og faren (som er mest kjent som julenissen). Lucia er den første jenta noensinne som går i nisseklassen på den internasjonale Juleskolen.

Billetter til Julenissens Datter 2

Så over til klassikerne…
Foruten filmene som er på programmet til enhver så skal vi også vise noen av de gode gamle klassikerne.

HA-6581_16_1_v1.JPG

Julefavoritten: Home Alone

Hva annet skaper like god julestemning som en film der en liten gutt banker dritten ut av to kriminelle?

«Alene hjemme» gjorde Macauley Culkin til verdensstjerne og har blitt et selvsagt julefilmvalg. Dette er fremdeles en herlig komedie, full av snill action, brutal slapstick-humor og store mengder julekos!

Den handler om gutten som utrolig nok blir gjenglemt når resten av den store familien drar på juleferie til Paris. Så kommer to skurker (Joe Pesci og Daniel Stern) for å rane huset, men Kevin viser seg å være en handlingens gutt!

Billetter til Home Alone

die-hard.jpg

Juleaction: Die Hard

Dette er actionfilmen som definerte sjangeren i tiåret som fulgte, og gjorde Bruce Willis til superstjerne.

New York-purken John McClane deltar i et juleselskap hos konas arbeidsgiver i skyskraperen Nakatomi Plaza i Los Angeles, og må ta i bruk sine egenskaper når terrorister inntar bygningen under ledelse av Hans Gruber (Alan Rickman).

Det er lov å spørre om dette virkelig ER en julefilm, men faktum er at handlingen er lagt til julen, at kjærlighet og familieverdier lurer i bakgrunnen, og at en av filmens morsomste scener inneholder en død skurk i nissedrakt, påmalt en beskjed fra John McClane: «Now, I have a machine gun. Ho, ho, ho!»

Vises fredag 11. desember. Billetter kommer snart!

LA-3.jpg

Den ultimate juleklassikeren: Love Actually

Dette har blitt en av de virkelig store juleklassikerne i moderne tid! Historien starter fem uker før jul, og teller ned etter hvert som handlingen skrider fremover. Den forteller flere tilsynelatende separate historier med et kjærlighetstema, men det skal vise seg at de ulike trådene vikler seg inn i hverandre.

Takket være noen virkelig sjarmerende skuespillere og et manus fullt av humor, har denne filmen blitt som en konfekteske der nesten alle bitene smaker like godt.

Vises lørdag 12. desember. Billetter kommer snart!

HOLIDAY-2.jpg

Julens koseligste film: The Holiday

«The Holiday» er en tvers gjennom koselig film om vennskap, kjærlighetssorg og ensomhet.

Cameron Diaz og Kate Winslet er to av et stjernespekket team med Jude Law, Jack Black, Eli Wallach, Ed Burns og Rufus Sewell i "The Holiday".

Amanda fra Los Angeles og Iris fra England har aldri truffet hverandre, men de har et felles problem: menn. Etter å ha fått kontakt med hverandre på internett, bytter de hus med hverandre i to uker.

Vises som strikkekino søndag 13. desember. Billetter kommer snart!

Dette webområdet bruker cookies. Ved å fortsette å bruke webområdet samtykker du i vår bruk av cookies. Les mer her