BERGEN_SER-1920x1080-2021.jpg

BERGEN SER filmfestival 4. - 7. februar 2021

Festivalvinteren starter 4. – 7. februar 2021 med 10. ende utgave av minifestivalen BERGEN SER. Da ruller vi ut den røde løperen på Bergen Kino til en langhelg med film, festivalstemning, opplevelser og oppdagelser. Alt innenfor smitteverntiltak gitt av myndighetene selvsagt!

BERGEN SER er en publikumsfestival for hele byen som kombinerer film og fest på en ny måte. Bergen Kino fylte fantastiske 100 år i 2020, og filmfesten fikk utarbeidet nytt navn og innhold for å gi festivalen nytt liv, samtidig som dette ble starten på vårt jubileum.

I samarbeid med BIFF Bergen International Film Festival og Vestnorsk filmsenter gir vi deg det beste fra verdensfilmen akkurat nå innen kvalitetsfilm, dokumentarfilm, kortfilm og kortdokumentar, inkludert opplevelser som er nytt for kinoarenaen!

Digital program brosjyre publiseres torsdag 21. januar.
Billettsalget starter fredag 22. januar kl. 10:00.

Det blir eksklusive visninger av film som ikke har ordinær kinodistribusjon i Norge, førpremierer på kommende kinofilm, visninger av spennende og interessante dokumentarer, familiefilm med gøye aktiviteter for barn, E-sport turneringer på stort lerret, og eget kortfilmprogram med det beste fra bransjen lokalt på Vestlandet. Vi byr også på små og store opplevelser knyttet til filmene vi viser i forkant og etterkant av filmen.

Første utgave av minifestivalen gikk av stabelen i 2012, og gikk under navnet "Bergen Filmfest" i 8 år. Vi har nå endret både navn og innhold, for å gi minifestivalen nytt liv. Vi ser frem til å arrangere BERGEN SER 2021 fra 4. - 7. februar. Velkommen til hele Bergen sin kino!

Festivalen er støttet av NFI - Norsk filminstitutt.

Sosiale medier:
Instagram: @bergenserfilmfestival
Facebook: @bergenkino

Dette webområdet bruker cookies. Ved å fortsette å bruke webområdet samtykker du i vår bruk av cookies. Les mer her