Søk
Søk
Kinoprogram
Kinoprogram
Min profil
Min profil
Meny
Meny

Halloween-helgen på Bergen Kino

Når lysene slukker, avtar stillheten og en svak duft av popcorn sprer seg i salen - da er kino på sitt mest magiske. Ikke minst ved slutten av oktober, når kinomørket faller over et forventningsfullt publikum som gjør seg klar for en opplevelse langt fra sin egen hverdag. 

På kino blir det masse knask og skrekkelig god stemning spesielt i halloween-helgen. Ta med venner eller familie på kino og se skrekkelige, hårreisende, underholdende og koselige filmer. 

På kino nå: Lille, Ville, Krokodille

Bilde 07.11.2020, 14 54 18 (1).jpg

Han bobler over av sangglede!

I filmen møter vi Hector som er en middelmådig showman som drømmer om å slå gjennom i showbiz, og i jakten på sitt neste store nummer finner han Lille Ville forlatt bakerst i en dyrebutikk. Den lille krokodillen viser å være veldig spesiell, fordi han kan synge. Hector prøver å trene opp Ville til å bli stjernen i hans neste show – men det ingen kunne forutse var at Ville har sceneskrekk.

Bergen Kino inviterer barnefamilier til visning og MEET & GREET med Lille, Ville, Krokodille lørdag 29. oktober fra kl. 12:00 - 13:00 🤩

Aktiviteter ⭐️ Vi serverer grønn gelé og krokodillesnop til alle barn fra kl.12:00 🐊 I tillegg kan barna ta bilde med Lille Ville ved fotovegg, synge karaoke, og fargelegge lille, ville, krokodille ved tegnekroken 🎨

Møter du opp i fargen grønn belønner vi deg med GRATIS popkorn 🤩🍿💚

Aldersgrense: 6 år

Kjøp billetter til Lille, Ville, Krokodille her!

Mens de minste gleder seg til kostymer, gresskar og godteri, er det en ganske annen grunn til at også vi voksne ser frem til høytiden: skrekkfilmer! Her er skrekkfilmene du kan se frem til - vi kan også friste med en skikkelig skrekkelig førpremiere: 

Premiere: Leave

Bilde 07.11.2020, 14 54 18 (1).jpg

For 20 år siden ble en baby funnet på en gravplass i USA, svøpt i et teppe med satanistiske symboler.

Nå, 20 år senere, er Hunter besatt av å finne ut hvem som forlot henne der og hvorfor. På søken etter å samle trådene, ledes hun til Norge. Men dess nærmere hun kommer sannheten, dess mørkere blir synene hun ser.

LEAVE er en film fra Alex Herron, med musikk fra Immortals’ Harald Nævdal og skrevet av Fritt vilt-forfatteren Thomas Moldestad. I hovedrollene ser du Becoming Elizabeth-stjerneskuddet Alicia von Rittberg og Herman Tømmeraas.

Aldersgrense: 15 år 

Kjøp billetter til Leave her!

På kino nå: Smile

Bilde 07.11.2020, 14 54 18 (1).jpg

Etter å ha bevitnet en bisarr, traumatisk hendelse som involverte en pasient, opplever Dr. Rose Cotter (Sosie Bacon) stadig skremmende hendelser hun ikke har noen forklaring på. En overveldende terror er i ferd med å innta livet hennes, og Rose tvinges til å konfrontere sin trøblet fortid for å overleve og flykte fra den nye, grusomme virkeligheten.

Aldersgrense: 15 år

Kjøp billetter til Smile her!

På kino nå: Halloween ends

Bilde 07.11.2020, 14 54 18 (1).jpg

Filmhistoriens største skrekk-franchise når sin blodige konklusjon etter 45 år.

Gjør deg klar for det siste kapittelet i den nye Halloween-trilogien.

I Halloween Ends gir Laurie Strode (Jamie Lee Curtis) alt i sitt livs kamp om å bekjempe Michael Myers for siste gang. Hun bor nå med barnebarnet sitt (Andi Matichak), og jobber med å ferdigstille memoirene sine. Ingen har hørt fra Meyers på lenge. Etter at en tenåringsgutt blir anklaget for å myrde en gutt han var barnevakt for, aner Laurie at fortidens grusomheter manes frem igjen. Oppgjørets time har kommet - hvem av dem vil stå igjen til slutt?

Jamie Lee Curtis returnerer i den ikoniske rollen som Laurie Strode, karakteren som definerte hennes karriere, fra Halloween (1978). Curtis has bekledd rollen i over 40 år.

Aldersgrense: 15 år

Kjøp billetter til Halloween ends her!

Førpremiere: Terrifier 2

Bilde 07.11.2020, 14 54 18 (1).jpg

Det er Halloween og gatene er i ferd med å fylles med blod.

Etter å ha blitt gjenoppstått av et uhyggelig vesen, vender den fryktelige morderen Art the Clown tilbake til den engstelige byen Miles County. Med en stor appetitt på mord og kaos retter Art the Clown blikket mot en etterlatt familie, spesielt tenåringen Sienna og hennes yngre bror Jonathan.

Aldersgrense: 18 år

Kjøp billetter til Terrifier 2 her!

Selv om det som skjer på lerretet er skummelt, er du helt trygg i kinosalen... Lykke til!

reklame
{{loaderText}}