Home
LOGG INN

SENIORKINO

Hver torsdag 13:00

ticket icon
movie poster
32 interessert
Pig
5 fra 1 brukere
Aldersgrense
15 år
Premiere
14.01.2022
Originalspråk
Engelsk
Nasjonalitet
USA
Lengde
1t 32m
Sjanger
drama, thriller
32 interessert
jan. 20
KOMMER PÅ seniorkino
thematic icon

Det ser ut til at ingen filmer er tilgengelige i denne samlingen for øyeblikket. Husk å sjekke tilbake siden senere

Seniorkino hver torsdag kl. 13:00

Hver torsdag legger vi til rette for en god kinoopplevelse for vårt voksne publikum.

Kos deg med flotte filmer på en sosial møteplass! Rabatterte priser, litt nedsatt lyd, og alltid rom for en kopp kaffe og en liten prat før eller etter filmen. Følg med her for å se kommende seniorkinofilmer.

Endringer kan forekomme, og hvis du ikke ser noen filmer her så er ingen visninger lagt ut for salg enda.

For hvem?
Seniorkino er først og fremst et tilbud til deg som pensjonist. Vi velger filmer med omhu fra vårt store utvalg av filmer, og vil være filmer som vi tror vil engasjere og glede et voksent publikum. En kulturopplevelse og sosial arena på formiddagen der alle er velkomne. 
Sal og pris:
Billettprisen er fastsatt til kr. 100,- per person. Alle pensjonister kan ta med et følge til samme pris. Kaffe og te er inkludert i prisen. Salen som benyttes til seniorkino er KP1 - Vestlandets flotteste supersal. Salen har hele 245 luksusreclinere av ypperste kvalitet med elektrisk og justerbar rygg- og benstøtte. 
Lyd og lysnivå:
Kinolyden vil være litt lavere enn vanlig, mens lyset i salen vil være helt avslått slik som på en vanlig visning når forestillingen er startet. Vi tilbyr også teleslynge for de som ønsker å benytte seg av det.
Honnørrabatt
Vi har honnørrabatt alle dager på alle ordinære forestillinger på Bergen Kino. Personer over 67 år får rabatt ved å vise vanlig legitimasjonskort og trenger derfor ikke honnørkort. Hvis du pensjonerer deg før 67 år, vil du først ha rett på honnørrabatt fra fylte 67 år.
{{loaderText}}