GDB_FacebookHeader_studentkino.jpg

Er du student i Bergen?

Trykk "Interessert" på arrangementet for å bli oppdatert angående kommende studentkino-visninger, billettsalg og informasjon om utvalgt film.

Bergen Kino har oppstart av konseptet «Studentkino» onsdag 14. august 2019. Vi feirer dette med GRATIS-visning til studentene!

Billetter til gratisvisning av "GOOD BOYS" slippes mandag 5. august kl.12:00. Henting av billetter i kiosk ved fremleggelse av studentbevis/legitimasjon. Maks 2 billetter per person. 18 års aldersgrense!

Konseptet innebærer at Bergen Kino vil vise film kun for studenter én onsdag i måneden hele semesteret. Kinobilletten vil være en lav fastpris for studentene, og man må vise til gyldig studentbevis og legitimasjon ved kjøp av billetter i kiosk. Studentkino vil holdes i KP12 kl.21:00, med innslipp fra kl.20:30. KP12 er en av våre største saler på Konsertpaleet med 117 sitteplasser. Salen ligger for seg selv, med egne toaletter og mingleområde. Det vil også være servering av drikke med 18 års aldersgrense.

Studentrabatt:
Bergen Kino tilbyr også studenter minus kr. 20,- i «Studentrabatt» på alle filmer hver mandag, tirsdag og onsdag hele året. Studentene må vise til gyldig studentbevis og legitimasjon ved kjøp av billetter i kioskene på Konsertpaleet og Magnus Barfot.

www.bergenkino.no
 

Dette webområdet bruker cookies. Ved å fortsette å bruke webområdet samtykker du i vår bruk av cookies. Les mer her