studentkino.jpg

Er du student i Bergen?

Trykk "Interessert" på facebook-arrangementet for å bli oppdatert angående kommende studentkino-visninger, billettsalg og informasjon om utvalgt film.

Bergen Kino har konseptet «Studentkino». Konseptet innebærer at Bergen Kino vil vise film kun for studenter én onsdag i måneden hele semesteret. Kinobilletten har en lav fastpris kr. 80,- for studentene, og man må vise til gyldig studentbevis og legitimasjon ved kjøp av billetter i kiosk.

Studentkino holdes i KP12 kl. 21:00, med innslipp fra kl.20:30. KP12 er en av våre største saler på Konsertpaleet med 117 sitteplasser. Salen ligger for seg selv, med egne toaletter og mingleområde.

I samarbeid med Scandic Bergen City vil vi ha bar hvor vi selger drikke med 18 års aldersgrense i området utenfor sal, og studentene vil kunne ta med seg drikke inn i salen under visning.

Studentrabatt:
Bergen Kino tilbyr også studenter minus kr. 20,- i «Studentrabatt» på alle filmer hver mandag, tirsdag og onsdag hele året. Studentene må vise til gyldig studentbevis og legitimasjon ved kjøp av billetter i kioskene på Konsertpaleet og Magnus Barfot.
 

Dette webområdet bruker cookies. Ved å fortsette å bruke webområdet samtykker du i vår bruk av cookies. Les mer her