Søk
Søk
Kinoprogram
Kinoprogram
Min profil
Min profil
Menu
Menu

studentkino

ticket icon
reklame
Studentkino
Det ser ut til at ingen forestillinger er tilgjengelig for øyeblikket. Vi håper du vil komme tilbake senere.

Er du student i Bergen?

Sett av én onsdag i måneden til å gå på studentkino!


OBS: Vi har ikke startet opp igjen med vorspiel med alkoholsalg før visning. Alle visninger starter derfor kl. 20:30. Bli medlem i studentkino-gruppen vår på facebook. Her kommer oppdateringer fortløpende, og man kan være med å stemme på utvalgt film!

Billettpris

Kinobilletten har en lav fastpris på kr. 80,- for studenter, og man må uoppfordret vise gyldig studentbevis og legitimasjon ved innslipp på kinoen.

Sal og tid

Studentkino holdes normalt i KP12 kl. 20:30. KP12 har 117 sitteplasser og er en av våre største saler i Konsertpaleet. Salen ligger for seg selv, med egne toaletter og mingleområde.

Samarbeid

I samarbeid med Scandic Bergen City hotell har vi bar hvor vi selger drikke med 18 års aldersgrense i området utenfor salen. Studentene kan ta med seg drikke inn i salen under visning.

Bli medlem i gruppen vår på Facebook for å holde deg oppdatert på kommende filmer. Der kan du også være med å stemme på hvilken film du ønsker å se.

Studentrabatt

Bergen Kino tilbyr også studenter minus kr. 20,- i studentrabatt på alle filmer hver mandag, tirsdag og onsdag hele året.

{{loaderText}}