Mysteriet i Slack Bay

Juliette Binoche
Juliette Binoche

Absurd og hysterisk morsomt fra mesterregissøren Bruno Dumont

Originaltittel: Ma Loute
Regi: Bruno Dumont
Språk: engelsk/fransk
Nasjonalitet: Frankrike / Tyskland
Produksjonsår: 2016
Aldersgrense: 12 år
Begrunnelse: Denne komedien inneholder enkelte groteske scener og voldsinnslag. Da disse foregår i en tydelig absurd ramme, får filmen 12-årsgrense.

"En vakker, morsom og original film." - TV2, terningkast 5

"Noen ganger er det uendelig vakkert og andre ganger helt uforståelig, men det er aldri kjedelig, og du har garantert ikke sett det før." - Fædrelandsvennen, terningkast 5

"En fantastisk film" - SMUG

"A world in which everyone seems to have drunk their bodyweight in absinthe" - The Guardian

"One-of-a-kind" - The Hollywood Reporter

"a work of genius" - Cineuropa

"A fun, peculiar romp" - Indiewire

Sommeren 1910 forsvinner flere turister fra strendene ved den vestfranske kysten. Politietterforskerne Machin og Malfon utleder etter hvert at åstedet for disse mystiske forsvinningene må være Slack Bay, hvor et lite samfunn av fiskere og østersdyrkere holder til. Midt oppi det hele begynner fiskersønnen Ma Loute og adelsjenta Billie å fatte interesse for hverandre, til forvirring og frustrasjon for deres foreldre.

Få filmer har dyrket det bisarre og absurde på samme måte som Mysteriet i Slack Bay. Med sine bekmørke dramafilmer har regissør Bruno Dumont blitt et av de største navnene i kunstfilmverdenen, men gjorde i 2014 en helomvending da han skapte komediemesterverket P'tit Quinquin. Mysteriet i Slack Bay fortsetter i samme stil, og er på en og samme tid forbløffende og hysterisk morsom. Den minner garantert ikke om noe du har sett tidligere.

Medvirkende: Juliette Binoche, Fabrice Luchini, Valeria Bruni Tedeschi, Jean-Luc Vincent

Dette webområdet bruker cookies. Ved å fortsette å bruke webområdet samtykker du i vår bruk av cookies. Les mer her